Certificat CE 240W 24v 36v 48v plumb acid baterie lifepo4 încărcător electric model de avion/robot/drone

2 488.64lei

Categorie: Motociclete si ATV-uri

Tag-uri: plumb Acid

• Tensiune De Intrare: 110V sau 220V sau 90-240v
  • Perioada de garanție: 2 ani
  • Putere De Ieșire: 240W
  • Ieșire: 12-72v / 12a-2.5 a
  • Port: DC, AC
  • Intrare tensiune și curent: 110V, 220V, 90-240V
  • Material: Din Aliaj De Aluminiu
  • Protecție: Protecție la scurt-circuit, OVP, OTP, OLP, OCP, De Joasa Tensiune, Supra-încărcare, Supracurent, Supratensiune, IP32
  • Numărul De Model: KP240J, KP240J
  • Nume De Brand: KINGPAN
  • Conectați: Plug-In
  • Tip: Electric, Alimentare Adaptor, Adaptor Universal, Magnetic, încărcător rapid, Reglabil
  • Tip Baterie: plumb Acid, Li-MnO2, LiFePO4
  • tensiunea și curentul de ieșire: 12V/12A, 24V/8A, 36V/5A, 48V/4A, 60V/3A, 72V/2.5 A
  • Locul De Origine: Guangdong, China
  • Certificare: CE
  • Eficiență Energetică: 85%-90%

Stimate Client, vă rugăm să rețineți că, deoarece produsul este foarte grele, de transport de marfă de produs este prețul la port.Vă rugăm să înțelegeți că unele țări nu poate livra mărfurile din cauza logisticii.Suplimentare de transport de marfă este necesară pentru door-to-door de livrare.Dacă aveți nevoie de a cumpăra, vă rugăm să contactați clientul înainte de a cumpăra pentru a determina modelul și prețul de transport maritim.Multumesc.Descriere produs fișă de Intrare personalizate conector de Ieșire de Culoare personalizate

Argint sau personalizate rata de IP IP32 Dimensiune 145*90*50 mm greutate Netă de 1 KG, tip Baterie 12V/24V 36V 48V 60V 72V Plumb acid baterie Litiu 12A/8A 5A 4A 3A 2.5-O de sarcini numele Produsului bicicleta electrica scuter cu rotile încărcător Articol NR.

KP240J tip Încărcător Li-FePO4 incarcator , baterie Li-ion încărcător și plumb acid încărcător tensiune de Intrare 110V sau 220V sau 90-240V Culoare Argint / personalizate Putere Max: 240W modul de Control Inteligent independent de control digital cip Personaliza mod de încărcare Da. (Pre-încărcare, automate de tăiat, peste încărcare a proteja etc) Randament 85-90% Garanție 2 ani în Caz de Aluminiu Aplicarea motociclete Electrice, măturătoare, goft masina, e-scooter.AGV, stivuitor,roboți,drone,model de avion Avantajele Tehnologiei Tehnologia de Caracteristici pentru CNC (Computer Numercial de Control) 1. Protectie la supraincarcare.Opriți automaticallywhen bateria este plină încărcare.Pentru a preveni explozia bateriei de Supraîncărcare.Îmbunătăți considerabil siguranța procesului de încărcare

2.Custom - made mod de încărcare și viteză, ca Pre-Încărcare și Montate în Masă de încărcare.Personalizat - a făcut un mai bun mod de încărcare pentru baterie.Vă rugăm să verificați de mai jos imagini de încărcare curba de referință.Produse legate de Ambalare și Transport de Introducere Compania Guangzhou KINGPAN Industrial Co., Ltd a fost înființată în 1993 se concentreze pe cercetarea,

dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de KP series încărcătoare care s-a aplicat la putere baterii și baterii de stocare a energiei.

KP încărcătoare sunt aplicate pe scară largă pentru AGV echipamente, vehicule electrice motocicletă cu trei roți de vehicule electrice, vehicule electrice, stivuitoare,

masinute de golf, electrice, plăci de surf, electric drone, roboți, cu viteză redusă, vehicule electrice, vehicule electrice, baterii de stocare a energiei

și echipamente etc.

Între timp, KINGPAN a dobândit ISO9001 sistem de management de certificare și KP încărcătoare au fost certificate de către KC, CE, RoHS, PSE, CB, GS etc.

Certificari KC, PSE, GS, CB, CE si RoHS Procesul de Producție Ne-am stabilit un control strict de calitate de sistem pentru a controla și de a garanta calitatea materiilor prime și că produsele noastre sunt excelente Partenerii Noștri să ne Contactați, vă Mulțumesc pentru vizita dumneavoastră

Ne puteti trimite anchetă pe alibaba sau contactati-ne cu informațiile de mai jos.

Vă mulțumesc și cele mai bune ceea ce privește,

Ken(Sales manager)

--------------------------------------------------------------------

Mobile/ WeChat/ WhatSapp: +86 19128710353