Disponibil: În stoc

3X Atașabil Telefon de Montare Pentru Ninebot ES1/ES2/ES4 Electric trotinetelor Pentru XIAOMI MIJIA M365 Scuter Electric

(0 Recenzii Ale Clienților)

112.22lei - 183.96lei

Sku: s10915

Categorie: Motociclete si ATV-uri

Tag-uri:

Caietul de sarcini

  • Origine: China Continentală

Țineți Telefonul Perfect: reglabil cleme pot țineți ferm toate telefoanele inteligente cu o dimensiune a ecranului de 4. 7-6. 5 cm: iPhone X/XS Max/XR/8 Plus/7 Plus/6, Samsung S10/s10 Plus/S10e/S9 Plus/S8/ S7 Edge, și alte telefoane mobile inteligente.

Nivel mai ridicat de protecție: a Făcut de înaltă calitate ABS & TPU și PP, e extrem de puternic și durabil.Moale clemă poate reduce vibrații, precum și pentru a evita telefon zgârieturi suprafață.Se va ține la rupere și a asigura telefonul pe cele mai indraznete aventuri.

Anti-alunecare și fără Griji Structura: Telefon de montare a 4 de înaltă rezistență din oțel inoxidabil clemă de arme cu mare putere de blocare de primăvară pentru a prinde fiecare colț de telefon strâns la Ninebot ES1/2/4 kick scutere și biciclete.

Eliberați-vă Mâinile în Timp ce de Echitatie: Începe să se bucure de plimbari dvs. cu suport pentru Telefon cu șurubului reglabil suport se potrivește cu bicicleta/motocicleta/scuter lovitură ghidon dimensiuni între 0. 7 inch - 1. 4 inch în diametru pentru a se potrivi dvs. personale de transport.

360 de grade de rotatie: rotatie trupa sprijină pentru a regla telefon la orice unghi pentru a vizualiza preferați.Păstrați masina ta pe drumul cel bun și nu pierdeți niciodată orice notificări sau mesaje de pe telefonul tău inteligent. un companion perfect pentru echitatie dvs. de călătorie.

Culoare: Negru

Material: ABS + cauciuc moale

Conținutul Pachetului:

3 x Scuter Suport de Telefon

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Da rating

Transport gratuit
Toate comenzile orice țară
Plată rapidă
100% Plată securizată
Certificat cadou
Obține o reducere ușoară
24/7 Suport
Sprijin Rapid