Disponibil: În stoc

30W LED Lumini de Securitate a Senzorului de Mișcare în aer liber de Lumină 3000LM Mișcare de Securitate Lumina rezistent la apa IP65 5000K 3 Cap Mișcare Detectată

(0 Recenzii Ale Clienților)

138.65lei - 277.30lei

Sku: s11589

Categorie: Iluminat Exterior

Tag-uri:

Caietul de sarcini

  • Nume De Brand: JJC
  • Tip De Element: Lămpi De Perete
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Origine: China Continentală

SAATLY 30W LED Lumini de Securitate a Senzorului de Mișcare în aer liber de Lumină, 3000LM Mișcare de Securitate Lumina, rezistent la apa IP65, 5000K, 3 Cap Mișcare Detectată pentru Streașină, Garaj, Curte, Veranda(Alb)

Despre acest articol

SUPER-LUMINOS și de ECONOMISIRE a ENERGIEI: SAATLY de securitate lumini de mișcare în aer liber produce până la 3000 LM la low-putere de 30W economisește mai mult de 80% factura de energie electrică în comparație cu echivalentul tradițional becuri cu halogen de 250W. 5000K luminozitate 100 de gradul de iluminare unghi vă va oferi o foarte confortabil zi lumina alb experiență.

ACTUALIZAT 270° SENZOR de MIȘCARE:SAATLY mișcare senzor de lumină de inundații pot detecta mișcare umană, masini sau animale până la 69FT sensing range la 270°unghi de detecție larg (de cele Mai multe lumini de securitate, fiind vândute pe Amazon sunt doar 49FT,180°).SAATLY mișcare de securitate lumina cu dim mode, care în comparație cu alții lumina poate transforma în lumină SLABĂ atunci când nu există obiecte în mișcare.Este într-adevăr o economie de energie lumini de inundații .

INSTALARE SIMPLA si REGLABILE DESIGN:SAATLY de mișcare în aer liber lumina poate fi ușor de instalat pentru montare pe perete, urmând un simplu câteva cabluri

VREME ETANȘEITATE & DURABIL:SAATLY led-uri de securitate reflectorul este realizat din FULL Aluminiu,au disipare a căldurii excelent.Durata luminii va fi de până la 50000hours;rezistent la apa IP65,această mișcare a luminii este pregătit pentru orice vreme teribil ca o ploaie, lapoviță sau ninsoare, perfect pentru pridvor, curte, ușa de la intrare, garaj, alee, bulevard, pas, etc.

ETL-CERTIFICAT & HASSLE-FREE de SERVICII:ETL & DLC Certificare cu restante standarde de calitate asigură o iluminare eficientă și adaugă un plus de siguranta.Avem profesionale echipa de client service oferă 7*24 de ore de ajutor, satisfactia dumneavoastra este garantat 100%.

A CONDUS MIȘCARE SENZOR LUMINI DE SECURITATE, RECENT MODERNIZATE MODURI DE LUCRU

Acest lucru a condus mișcare senzor de lumină (FĂRĂ energia SOLARĂ) recomandate cu super luminozitate, design flexibil și durată lungă de viață, permite, de asemenea, pentru a reduce factura de energie electrică de până la 80%.Perfect de securitate corp de iluminat pentru exterior.

Principalele Avantaje ale Acestui Lumina

1. Atent selectate de înaltă materiale de calitate,mai ales pentru baza de lumina,vom folosi plin mor-turnare aluminiu, care este excelent disipare a căldurii,va oferi o experiență mai sigură.

2.De economisire a energiei,cu actualizat modul DIM,lumina va păstra doar 15% luminos atunci când nu există nici o mișcare detectată.

3.Mai larg unghi sensibil,alte lumini doar senzorul de unghi de 180°, dar al nostru cu 270° larg unghi sensibil, este mai convenabil.

Funcția Descriere

Modul de lucru 1:PE TIMP

Lumina este controlată de comutatorul,puteți activa sau dezactiva oricând doriți.(acest mod de lucru este pentru clienții care doresc pentru a controla lumina de la sine)

Modul de lucru 2:AUTO

Lumina va fi complet oprit in timpul zilei.La noapte,lumina va fi complet atunci când mișcare activat, lumina va fi complet oprit atunci când nici o mișcare activat.(acest mod de lucru este pentru clienții care doresc o lumina complet off atunci când nici o mișcare activat)

Modul de lucru 3:DIM

Lumina va fi complet oprit in timpul zilei.Noaptea,lumina va fi complet atunci când mișcare activat, lumina va fi de 15%, pe când nici o mișcare activat.(acest mod de lucru este pentru clienții care doresc să păstreze lumina mereu,dar în comparație cu amurg în jos modul,acesta va păstra numai 15%, pe când nici o mișcare activat.Este mai multă energie și bani de economisire)

Lux : Ea înseamnă fotosensibilă sensibilitatea este reglabilă.roti lux în sensul acelor de ceasornic,corespunzătoare intensității luminii valoare este mai mare,vice-vers.

Timp(Min 5 sec-Max 3 min)

Dacă setarea în 5s, înseamnă atunci când detectează lumina,lumina pe și în ultimul timp de 5 secunde.

Gama(Min19ft-Max70ft)

Dacă setarea în 60ft, înseamnă infraroșu și zona de detectie este de pana la 60ft/150°unghi de detecție

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Da rating

Transport gratuit
Toate comenzile orice țară
Plată rapidă
100% Plată securizată
Certificat cadou
Obține o reducere ușoară
24/7 Suport
Sprijin Rapid