En-gros de 8-8.2 cm Pisica Egiptean Statuie Naturale Cristal Sculptate Pisica Sfinx Decor Acasă Cadou Ornament Decor Acasă Decorare Meserii

1 197.21lei - 1 425.23lei

Categorie: Decor Acasă

• Caracteristică Regională: China
  • Este Material Natural: Da
  • Material: CRISTAL
  • Stil: Asia De Sud-Est Stil
  • Tema: Dragoste

Memento cald : Vom oferi cel mai bun !!bestWishing un cumpărături fericit!!!

Caracteristici : 1. Naturale cristal de cuarț pietre, foarte frumos și atractiv. 2. Thesenatural cristal de cuarț stonesare foarte frumos. 3. Mic size și lumină greutate, ușor și convenabil de a transporta. 4. Este bun pentru sănătate, reduce radiațiile electromagnetice și de demagnetizare. 5. Este, de asemenea, o mai bună alegere pentru decorarea acasă sau decor de nunta .

Plata

* Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă.

Transport & Manipulare

* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).

* Eu navei în termen de 3 de zile după ce a primit plata.În mod normal ajunge in 8-20 zile lucrătoare.Marfă de timp depinde de distanța între fiecare țară,

* În cazul în care elementul este deteriorat în e-mail, pot returna costul de transport maritim și de a compensa niște bani.

* Nu trimite pachete prin China Post.Dacă pachetul a pierdut la poștă, nu pot retrimite pachetul sau trimite plin de bani înapoi.