Tv de Interior Digital Antena Tv cu Amplificator DVB-T2 ISDB-T Clar Antena Semnal Receptor IPTV Aeriene

22.38lei - 62.19lei

Categorie: Home Audio & Video

• Nume De Brand: NoEnName_Null

1. Lumina ca o pană,vă permite să puneți-l oriunde și puterea necesara

2. Meci de decorare casa ta,poate fi cu ușurință în spatele unui tablou,raft sau de televiziune

3. Rapid și ușor de configurat-Desface,Conectați-l în și scanare canale

4. Puteți să-l pune pe perete,pe masa sau pe geam(recomandat)și va face să vă bucura de vizionarea crystal clear digital si HD prezinta cu multe oportunități.

1. Dacă TELEVIZORUL nu are un built-in tuner, un Set Top Box este nevoie de a trage în semnale HDTV.

2. Dacă semnalul nu este satisfacatoare sau doar câteva canale sunt disponibile, încercați conectarea la amplificator.Păstrați TV antenei departe de sursele de interferență, ține TV antena departe de cei mari consumul de energie dispozitive, cum ar fi aer conditionat, lift, uscător de păr și un cuptor cu microunde etc. Zonele cu mari obstacole, cum ar fi văi, munți,Clădire, etc

3. Antena puterea semnalului poate varia în funcție de distanța de la turn, de pe teren, și de vreme.Repoziționați antena într-o locație diferită, dacă este necesar.Acesta este cel mai bun pentru antena să fie în linia de vedere cu turnul TV(s) și pentru a evita obstacole.Întotdeauna re-scanare canale după mutarea antenei.

culoare:Negru

Material:PC+Metal

Conținutul Pachetului:

1 x Antena TV(produse Diferite loturi, accesoriile la legătura între antenă și cablul poate fi aleatoare stiluri, și stilul specificat nu pot fi selectate, dar funcțiile sunt aceleași)

1 x Amplificator(aspectul stilul de amplificator poate fi aleatoriu emis cu loturi diferite, și specificat aspectul stil nu pot fi selectate)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.