Disponibil: În stoc

Multi instrument Molle Solare fan Breloc sistem Molle accesorii Camping duș Cuțit breloc Șurubul de acțiune pen Alamă edc Cheie organizator

(0 Recenzii Ale Clienților)

2 067.75lei - 2 685.38lei

Sku: s292929

Categorie: Sport & Divertisment

Tag-uri:

Caietul de sarcini

  • Material: HDPE
  • brand: AEDILYS
  • Origine: China Continentală
  • Producător: AEDILYS
  • Recomandat Cameră: Cameră De Familie Birou Acasă Bucatarie Sala De Mese
  • Numarul Parte: D-table6ft-negru
  • Asamblate Greutate Produs: 26 lb
  • Culoare: Negru
  • Produsul asamblat Dimensiuni L x W x H: 38.00 x 31.00 x 3.00 Cm
  • Grupa De Vârstă: Adult
  • Tip: Camping Lopeți

6Ft Portabil Multifuncțional Ori În Jumătate de Masă, Care Este Ideal Pentru Reuniuni de Familie, Picnicuri, Excursii cu Cortul, Bufete Sau Grătare.Rezistă La Scurgeri Și De Vreme Și Robust Usor De Curat.Din Cauza Pliabil Partea De Sus Și Picioarele, Acesta Poate Economisește Spațiu Și Timp, Precum Și Convenabil De A Transporta Și Stoca.

Acum Bucurați-Vă De Reuniuni De Familie, Picnicuri, Excursii Cu Cortul, Bufete Sau Grătare!

Caietul de sarcini

Material: Cadru din Oțel Acoperit cu Pulbere & HDPE de Sus de Masă

General : 72" L X 30" W X 29.5" H

Dimensiune pliată: 38" X 31" X 3" [Ușor de Curățat Mare Masă]: blatul este fabricat de înaltă calitate HDPE, care este un material ușor și are proprietăți de rezistent la apa, rezistent și rezistent la pete. [Portabil Pliant Binevoi]: 6 masa este conceput pentru a ori în jumătate pentru transporta ușor și depozitare.Zona este nevoie dupa pliere este aproape a zecea parte din asta înainte de pliere.Este foarte ușor de a fi stocate.Și cu un portabil Nylon curea de mână pe cealaltă parte a mesei, puteți lua cu ușurință după pliere. [Oțel Acoperit cu pulbere Picioare]: acoperit cu pulbere De oțel picioarele sunt o parte importantă că în favoarea cadru robust.Cu pulbere filmate , e rugină-dovada și poate fi utilizat în aer liber.Picioarele vor fi pliat și pus în sufla-turnate recipiente de plastic care vine cu masă atunci când pliere. [Protecție Picior Capace]: sunt de plastic jos capacele montate pe fiecare picior pentru a menține metalul de zgarieturi pe podea și producerea de zgomot, care să permită acest tabel pentru a fi utilizate în interior.De asemenea, piciorul capace se face sens pentru a preveni antiderapant. [Utilizare multiplă]: puteți să ridicați-l și pune-l în portbagaj fără ajutor.Portabilitate permite potrivite pentru călătorie, gratar, picnic, camping, petrecere, deschide corect, etc în afară de utilizarea acasă.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Da rating

Transport gratuit
Toate comenzile orice țară
Plată rapidă
100% Plată securizată
Certificat cadou
Obține o reducere ușoară
24/7 Suport
Sprijin Rapid