Disponibil: În stoc

Solar în aer liber Lumina, SMY Senzor de Mișcare de Securitate Lumina Reglabil 3 Capete, 280° Unghi Larg de Iluminare, P65 Grădină rezistent la apa

(0 Recenzii Ale Clienților)

1 133.43lei - 1 259.36lei

Sku: s2139

Categorie: Iluminat Exterior

Tag-uri: solar în aer liber lumina smy senzor de mișcare de securitate lumina

Caietul de sarcini

  • Nume De Brand: SMY de Iluminat
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Celule Solare De Tip: Ni-MH
  • Sursa De Alimentare: Solar
  • Este Estompat: Da
  • Nivelul De Protecție: IP65
  • Stil: Cabana
  • Utilizare: De URGENȚĂ
  • Certificare: CE, RoHS
  • Corpul Material: Abs
  • Caracteristici: Fără cabluri necesare, 0 facturile de energie electrică!
  • Garanție: 1 An
  • Dimensiune: 5M
  • Numărul De Model: SMY-SWL-2
  • Origine: China Continentală

Noile Lumini Solare în aer liber,SMY Senzor de Mișcare, Lumini de Securitate, cu 265 de Led-uri 2400Lumen,Wireless Solar Lumini de Inundații Reglabil 3 Capete,280° Unghi Larg de Iluminare,P65 rezistent la apa pentru Gradina Garaj

【Ultra Luminos Solar de Lumini Senzor de Mișcare 】- SMY Iluminat solar de securitate lumina cu trei capete de design, dotate cu 265pcs super-luminos LED-uri margele, produce până la 2400lm 6500K luminozitate ridicată de realizare și de bună disipare a căldurii, care este mult mai luminos decât alte similare LED lumini solare.Rata de conversie a noastră modernizate siliciu policristalin panouri solare este la fel de mare ca 20%.Incredibil fotocelula de eficiență, de asemenea, funcționează mare în timpul iernii.

【Senzor PIR & 2 Moduri】- lumini solare în aer liber se transformă automat pe timp de noapte.De obicei, acesta este în modul DIM toată noaptea, în timp ce acesta devine luminos atunci când este detectată o mișcare și revine la modul DIM atunci când persoana lasă timp de 30 de secunde.Vă rugăm să apăsați butonul on/off pentru a porni sistemul de iluminat înainte de primul.

【Super-Luminoase & Rotativ la 360°, Spoturi 】- în aer liber, solar lumini de perete poate fi rotit 360°, oferind o bună acoperire de luminozitate, puteți cu ușurință direct capetele în direcția dorită.PS: Auto pe timp de noapte / Auto off la zi.

【 Lung Timp de Lucru și de Economisire a Energiei】 - SMY solar lumini senzor de mișcare au construit-in 18650 baterie reîncărcabilă litiu (2200mAh) asigură o încărcare completă, la lumină scăzută.ai nevoie doar de a plasa panou solar sub lumina directă a soarelui în timpul zilei.Fără poluare, fără costuri de energie electrică, de economisire a energiei și eco-friendly.

【IP65 rezistent la apa& Client Service】- solar lumină de inundații este apă, căldură, rezistent la îngheț pentru toate tipurile de vreme rea, perfect pentru aer liber, gradina, alee, usa, perete, stradal, garaj, alei, terase, curți, și windows, etc. SMY de Iluminat se concentreze pe îmbunătățirea clienților o experiență de cumpărături.Dacă aveți orice probleme cu solar mișcare senzor de lumină, contactați-ne direct și ne-ar plăcea să te ajut în termen de 12 de ore.

Înainte de prima utilizare, vă rugăm să încărcați solar de mișcare în aer liber lumini sub lumina directă a soarelui (fără nici o umbră) pentru 1-2 zile insorite, indiferent comutatorul este pornit sau oprit, ele absorb lumina soarelui și de conducere.

Vă rugăm să testați-l într-un mediu întunecat, și apăsați ușor butonul de comutare de PE, te va auzi "clic", lumina va fi pornit.

Lumini solare sunt sensibile la lumină, vă rugăm să-l instalați la distanță de o stradă de lumină sau o altă sursă de lumină pe timp de noapte.Ele funcționează doar într-un mediu întunecat.

De încărcare și timpul de iluminare de lumina solară variază în funcție de condițiile meteorologice.Dacă în timpul iernii, lumina solara nu poate obține destul de energie de la lumina soarelui, așa că este normal ca ea are luminozitate mai mică și mai scurt timpul de lucru pe timp de noapte.Vă sugerăm să încărcați aceste lumini în timpul zilei și apoi porniți comutatorul pentru a stoca energie pe timp de noapte.După cea de-a doua zi de încărcare, puteți să vă păstrați a comuta pe timp de noapte.Luminile ar trebui să funcționeze timp de 6-8 ore din nou.

Aceasta este o de trei solar în aer liber lumini cu senzor de Mișcare PIR Senzor de Detectare.

Există 360° de panouri solare și rotativ la 360°, spoturi, care pot acoperi o arie largă.

Este un foarte luminos de securitate în aer liber lumina care va lumina atunci când cineva se apropie de casa.

Caietul de sarcini:

Temperatura de culoare: 6500K (Lumina Alba)

Lumen: 2400LM

Iluminat Unghi: 280 grade

Gama de detectare: 120 grade

Distanta de detectare: 16 - 26Ft

Baterie: 18650 - 2200mAh 3.7 V baterie reîncărcabilă litiu-ion(Build-in)

Sfaturi Cald:

O încărcare completă necesită până la 6 - 8 ore de lumina soarelui.Recomanda o înălțime de montare de 6 - 8feet.

Timpul de încărcare și timpul de iluminare de lumina solara variaza cu intensitatea luminii soarelui, localizarea geografică, condițiile meteorologice, anotimpuri, și alte condiții.

În timpul iernii, lumina solara nu poate obține destul de energie de la lumina soarelui, așa că este normal ca ea are luminozitate mai mică și mai scurt timpul de lucru pe timp de noapte.

Pachetul Include:

1 x Solar cu Senzor de Mișcare Lumini(1Pack)/ 2x Solar Lumini Senzor de Mișcare(2Pack)

2 x Șuruburi(1Pack)/4x Șuruburi(2Pack)

1 x Manual de Utilizare

Despre Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Da rating

Transport gratuit
Toate comenzile orice țară
Plată rapidă
100% Plată securizată
Certificat cadou
Obține o reducere ușoară
24/7 Suport
Sprijin Rapid