Noi de Craciun ploaie de Meteoriți a CONDUS Șir de Lumini de Vacanță de Iluminat de Interior, în aer liber, Decor Gradina Decoratiuni Partid Picătură de Ploaie care se Încadrează

33.24lei - 55.38lei

Categorie: Iluminat Exterior

• Occsasion: Pentru gradina, Festivalul, Nunta, Decor de crăciun
  • Numărul De Model: HLTZ.187-6
  • Nume De Brand: GHIURAG
  • Tip De Element: margele
  • Grad de protecție: IP65
  • Alimentare: Plug SUA/UE Plug
  • Forma: Picătură De Apă
  • rezistent la apa: IP65
  • Produs: vacanta șir de lumini

Caietul de sarcini:

1.Lumina LED de culoare:Colorat / Albastru/ Alb/Cald alb/Roz 2.Becuri cu LED-uri de pe tub: 30cm - 24 Led-uri; 50cm - 36 Led-uri

Lampa cordon caietul de sarcini :led față-verso patch 3.Tub Cantitate : 8 Tuburi 4.Numărul de becuri cu LED-uri :30 cm - 8 Tuburi x 24LED (192LED Lumini); 50cm - 8 Tuburi x 36LED (288LED Lumini) 5.Lungimea tubului: 30 cm / 50 cm 6.Tub Dia.: 1cm 7.Plug tip : UE Plug 220V/NE-Priza 110V 8.Lungime totală :aproximativ 380cm 9.Tensiune de lucru: AC 110-240V 10.Coada plug :Da (Cu conector,suport 3 siruri de caractere conectați împreună)

Caracteristici:

1.Ploaie de meteoriți efect estetic romantic

2.Lumina de la fiecare bec se aprinde și unul câte unul, în ordine și rapid, la fel ca ploaia de meteoriți sau zăpadă care se încadrează în cerul de noapte

3.Aplicație: Piața de Inginerie de iluminat, arhitecturale, decor, decor de copaci de-a lungul străzi, parcuri, decorare, decorative râu, urban, iluminat de noapte

5.Rezistent la apa, praf, rezistent la coroziune

6.Consum redus de energie, economisirea de energie

Pachetul De Conținut:

1set x LED de Meteoriți Ploaie Lumini

Notă: Pentru utilizarea în aer liber,vă rugăm să protejeze plug și controler cu atenție pentru a evita deteriorarea accidentală.Este recomandat să nu să-l folosească în condiții meteorologice nefavorabile (zăpadă,grindină,ploaie,vânt puternic,etc.) care va reduce durata de viață a produsului.