Disponibil: În stoc

Noua Moda De Epocă Femei Genți De Mână De Catifea Sub Brat Geanta Casual Pentru Femei De Saci De Umăr De Culoare Solidă Fermoar Ambreiaj Geantă De Mână De Sex Feminin

(0 Recenzii Ale Clienților)

19.35lei - 28.90lei

Sku: s307352

Categorie: Bagaje Si Genti

Tag-uri:

Caietul de sarcini

  • Origine: China Continentală
  • Materiale De Captuseala: Poliester
  • Genți De Mână De Tip: Saci De Umăr
  • Forma: Bagheta
  • Nume De Brand: JET
  • Locul De Origine: GUANG DONG Provincia
  • Material Principal: Pantaloni de catifea cord

Descriere:

Material: moda pentru Femei pungi sunt realizate din materiale de înaltă calitate.Se simt confortabil, plin și lucioasă de culoare.Metal lanț sac si catarama decorativa, moda, roman, frumos.Perfect pentru călătorie și transport.

Design simplu: utilizarea celor mai populare modele, sexy și frumoasă, plină de senior sens.Căptușite cu buzunar principal și compartiment buzunar cu fermoar, ușor pentru a stoca și de a organiza elementele.Cum ar fi telefoane mobile, chei, ochelari de soare și cărți de vizită.

Drăguț ales: Clasic stil retro, în poziție verticală a corpului nu se deformează ușor.Confortabil, ușor și generos, este perfect pentru munca de zi cu zi, de călătorie, petreceri si cocktail-uri.Este, de asemenea, cadoul perfect pentru cei dragi, prieteni și familie.

Curea: Disponibil ca o sacoșă sau geantă de umăr, geanta poate fi folosit ca un tote, sac de umăr și geanta crossbody, perfect pentru a transporta în fiecare zi și să-l porți la birou sau brunch de weekend date, evenimente, petreceri.Potrivi cu ușurință totul în garderoba ta.Faux din piele subrat geanta este un must-have de colectare pentru orice trendy vegan doamna.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Femei Geanta sub brat

Material: Catifea

Dimensiune: 24x15x17cm Mâner inaltime 26cm

Pachetul Inclus:1 x Femei Geanta sub brat

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Da rating

Transport gratuit
Toate comenzile orice țară
Plată rapidă
100% Plată securizată
Certificat cadou
Obține o reducere ușoară
24/7 Suport
Sprijin Rapid