Disponibil: În stoc

450ML Ceașcă de Mașini Electrice Incalzite Cana de Apa din Otel Inoxidabil Linie de Încălzire Rapidă 12V-24V Ibric de Cafea Ceai Lapte Auto Portabil Fierbător

(0 Recenzii Ale Clienților)

70.91lei - 157.62lei

Sku: s3402

Categorie: Electronice Auto

Tag-uri:

Caietul de sarcini

  • Volumul: >1L
  • Modul De Putere: USB
  • Origine: China Continentală

Puncte:

1. [ Inteligent de Control al Temperaturii ] Auto Inteligent Cana este un afișaj în timp real de curent temperatură 30°C-100°C reglabilă (universal pentru 12V-24V modele, intelligent de identificare), și ușor și convenabil de a opera cu un singur buton.

2. [ Viguros Cupa Acoperi ] Electric Halbă de Călătorie este un must-have pentru apă potabilă în timp ce de conducere, proiectat cu un viguros capac pentru deschidere usoara cu o singura mana, permițându-vă să bea apă în mod liber, pentru că de 360° arc de evacuare a apei.

3. [ 304 din Oțel Inoxidabil Material ] Electric Ceașcă de Ceai Pentru Autoturisme este cu fier hibiscus material care nu este ușor de rugină, folosind un oțel inoxidabil SUS304 rezervorul interior, în condiții de siguranță pentru a bea apă.

4. [ De siguranță Integrate de Proiectare ] Masina de Încălzire Cana este stabilă și în condiții de siguranță în mașină, nu este ușor pentru a opri în condiții de drum rău, utilizând un sistem integrat de cana de design organism.

5. [ În condiții de siguranță Pentru a Utiliza ] Masina Electrica Cupa este, de asemenea, utilizat pentru a fierbe apa, fără a deschide capacul, tăierea în timp în cazul în care computerul nu detectează nici un chip apă, vin cu o sangerare invizibila ceașcă de acoperire.

Descriere:

30°C-100°C poate fi ajustat în mod liber, viguros capacul este ușor de a deschide și închide, și corp dintr-o bucată design.

Capacul are un invizibil sângereze .

Atunci când computerul chip detectează că nu există nici apă, curentul va fi întrerupt în timp pentru a evita eventualele pericole de securitate.

Cum să utilizați de înaltă și joasă putere:

Apăsați lung o creștere a temperaturii buton de pe panou pentru a regla înaltă și joasă putere, P90 este de mare putere, P40 este redus de energie, implicit modul de mare putere.Dacă modelul dvs. este limitat, iar cupa nu funcționează, puteți regla manual putere.

Caietul de sarcini:

Nume: auto Integrate ceașcă de încălzire

Diametru de bază: (aprox.)7.1 cm/2.8 inch

Cupa înălțime: (aprox.)23.5 cm/9.25 inch

Cupa corpul capacitate: 450ml

Putere: 75~100W

Masina de lungime cablu: (aprox.)80cm/31.5 inch

Lista De Pachete:

1* Masina Electrica Cupa

1* Masina Cablu De Alimentare

1* Manual de utilizare

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată

Da rating

Transport gratuit
Toate comenzile orice țară
Plată rapidă
100% Plată securizată
Certificat cadou
Obține o reducere ușoară
24/7 Suport
Sprijin Rapid