50W 100W IP66 rezistent la apa proiector led lampă de inundații led lumină de perete Peisaj locuințe în aer liber de Iluminat 180-240V lumina reflectoarelor

144.80lei - 160.89lei

Categorie: Iluminat Exterior

• Nivelul De Protecție: IP66
  • Nume De Brand: TiaoChongYi
  • Ocazie: Perete În Aer Liber
  • Corpul Material: aluminiu
  • Tipul De Bază: Nici unul
  • Certificare: CE, CCC
  • Numărul De Model: W-50W
  • Finisaj: Vopsire Prin Pulverizare
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Stil: Stil Modern
  • Tensiune: 220V
  • Sursa De Alimentare: AC

body { font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; margin:0 auto;} *{ padding:0; margin:0;} .produs-detalii{ width:960px; margin:0 auto; margin:0 auto; padding:0;} .banner-ul{ margin-bottom:30px; text-align:center;} .pd-titlebox{ background:url(https://img.alicdn.com/imgextra/i1/688973759/TB2fPDUwQqvpuFjSZFhXXaOgXXa_!!688973759.jpg) partea de sus stânga nu-repeta; height:30px; color:#333; padding-left:25px; } .pd-conținut{ padding:20px 10px ; color:#555555; font-size:13px; line-height:170%;} .pd-conținut img{ max-width:940px; height:auto;} .pd-conținut p{ padding-bottom:10px;} @media screen și (max-width: 768px){ .produs-detalii{ width:100%; margin:0 auto; padding:0;} .banner img{ max-width:100%; height:auto;} .pd-conținut img{ max-width:100%; height:auto;} } @media screen și (max-width: 640px){} @media screen și (max-width: 568px){} @media screen și (max-width: 480px){} @media screen și (max-width: 384px){} @media screen și (max-width: 360px){} @media screen și (max-width: 320px){} .STYLE1 { color: #FF0000; font-weight: bold; } .STYLE11 { font-size: 16px; font-weight: bold; color: #0000FF; } .STYLE16 { font-size: 16px; font-weight: bold; color: #FF0000; } .STYLE18 {color: #000000; font-size: 14px;} 50W IP66 rezistent la apa proiector led lampă de inundații led lumină de perete Peisaj locuințe în aer liber de Iluminat 220V 230VAC reflectoarelor DESCRIERE

Putere: 50W/100W

Nume produs: 50W 100W Proiector LED COB

Tensiune: AC220V,50 hz-60 hz

(110V Tensiune Nu se Aplică)

SATISFACTIA CLIENTULUI

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.PLATA

Acceptam doar plata Paypal.

După ce a câștigat o licitație sau completarea unui Cumpara-L Acum de cumpărare, puteți finaliza plata prin PAYPAL imediat.

Poziția de TRANSPORT maritim vor fi expediate prin poșta aeriană în termen de 48 de ore după primirea plății integrale.Ne va livra coletul prin standardul internațional de transport plat în Hong Kong Post număr de Urmărire nu este oferit.Dacă speranța de a ajunge la tine obține numărul de urmărire, acesta va acuzațiile NE$2.5

POLITICA DE RETURNARE

Profit de 100% de Garantare în 30 de zile

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Acceptam retururi pentru un schimb sau rambursare în termen de 30 de zile de la elementele de livrare.

Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate.Nu vom rambursa returnare.

Nici o rambursare, vă vom trimite o notificare prin ebay pentru a anula tranzacția și de a rambursa, la o dată după ce a acceptat anularea.

Dacă suntem de părere că politica de returnare este abuzat ne rezervam dreptul de a refuza orice schimb.FEEDBACK-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă mulțumesc!